Har du overvejet at købe GN Store Nord Aktier? Så kan du med fordel læse vores indlæg her, og blive meget klogere på hvilken virksomhed og hvad de laver. For når man skal investere i virksomheder, så er det altid en rigtig god ide, at undersøge dem og finde ud af hvad de sælger eller producerer.

GN Store Nord er en virksomhed som producerer og sælger blandt andet høreapparater og headsets. Det er faktisk en dansk virksomhed som de fleste nok slet ikke kender til. Men hvis du vidste hvem de var da du gik i folkeskole, så havde du helt sikkert også kendt mere til dem i dag, de har nemlig længe solgt headsets til folkeskoler rundt om i landet.

Selv om det er en meget ny forretning, så havde de altså 5.500 ansatte i 2018 og det tal er vokset rigtig meget siden da. De er nemlig i dag mere end 8.000 medarbejder og er efter min mening en virksomhed som vi helt sikkert kommer til at se mere til i fremtiden.

Det er aktie du bør overveje at købe hvis du har en lang sigtet strategi og ikke kort sigtet. Med det så mener jeg at med en lang sigtet strategi der køber du for eksempel aktier i dag og først sælger dem om 20 til 30 år. Hvis du derimod er mere med den kort sigtet strategi, så køber du aktier for at sælge dem forholdsvis hurtigt igen, og til den strategi mener jeg ikke denne aktie er den rigtige for dig.

Jeg håber du har fået lidt mere viden om hvem GN Store Nord er og har fået mere blod på tanden til at investerer dine penge, i stedet for at have dem stående i banken og se beløbet blive mindre og mindre på grund at negative renter.