Når man vælger at få anlagt en træterrasse er man for det meste også helt indforstået med at der følger en form for vedligehold med, men dermed ikke sagt at man jubler når man skal klare opgaven. Derfor er det også helt fantastisk, når man finder frem til træbeskyttelse som sioo:x.

Behandl med naturens egne materialer

Med sioo der er et svensk produkt, får du et så miljørigtigt produkt som det kan lade sig gøre. Det skyldes at sioo træbeskyttelse mest af alt indeholder naturens egne materialer som f.eks. kalium og kisel frem for det typiske indhold som jernvitriol eller lignende, som mange andre produkter indeholder.

På hjemmesiden https://www.nicetapet.dk/sioo-traebeskyttelse kan du læse meget mere om hvordan du får en sioo terrasse og du vil også her finde din helt egen sioo forhandler.

Giv træet den perfekte farve med naturens egen proces

Det er ikke kun hos nicetapet.dk, hvor du kan finde produkterne fra SiOO:X. Også på hjemmesiden https://www.maler-maling.dk/sioo-terrasse kan du finde alle produkterne derfra. Ens for begge sider er, at du får en masse god information om produktet, så du får købt det helt rigtige til netop din træterrasse.

Noget af det lækre som SiOO:X produkterne kan bidrage med, skabe dig den typiske sølvgrå terrasse, som rigtig mange forsøger at få. Det sker helt uden tilsætning af farve og alene ved den naturlige proces der sker, når produktet får lov til at arbejde sig ind i træet og lukke de fineste træfibre.

Når du bruger SiOO:X så har du et produkt der hjælper alle dine ting af træ til at få en længere levetid. Det beskytter optimalt mod det danske vejr og ikke nok med det, så holder beskyttelsen i rigtig mange år. Du kan faktisk nøjes med at skulle genbehandle havemøbler, din træterrasse mv. hvert 12. år og samtidig vil dets look have det flotte og eftertragtede grå skær.