Det er dyrt at flytte, og det er endnu dyrere at flytte, hvis man skal købe nye møbler i processen. Alene af den årsag, har vi valgt at lave dette indlæg, så du kan få et indblik i, hvor vi mener man ikke skal spare, og hvor man kan spare, når man skal købe møbler til et nyt hjem.

Hvor du kan spare

Der er mange steder, hvor vi mener man kan spare, og hvor man bør kigge på tilbud, eller købe noget brugt. Det kunne eksempelvis være på pyntegenstande, kommoder, skabe eller lignende, hvor det ikke er noget der funktionelt har en indvirkning på ens hverdag.

Et sted man også kan spare, er på spiseborde, køkkengrej eller lignende, da dette typisk er at finde til gode priser i god stand. Det kunne også være på et skrivebord eller måske et sofabord.

Her bør du ikke spare

Der er ikke så mange steder, hvor vi vil anbefale, at man ikke sparer penge, hvis man gerne vil købe nogle møbler. Der er dog nogle få. Et af dem er på senge. Her mener vi ikke, at man skal spare, fordi man bruger så lang tid i sin seng hver dag, og fordi det er noget der kan have en direkte indvirkning på ens energiniveau i hverdag, og hvorvidt man generelt er frisk.

Man bruger i gennemsnit 8 timer om dagen i sin seng, hvilket svarer til en tredjedel af ens liv. Derfor bør man ikke spare på sin seng.

Udover sin seng, så mener vi ikke, at man skal spare penge, når det kommer til køb af sofa. Det mener vi ikke, fordi man ved at købe en god sofa kan få en sofa, som kan holde utrolig mange år, og som støtter en godt, når man trænger til at slappe af. Derudover, så er stuen et samlepunkt for familie og venner, og hvis man ikke har en god sofa, så kan det hurtigt blive ubehageligt at sidde der alt for længe ad gangen. Ønsker man ikke besøg af sine venner og familie for længe, så kan man selvfølgelig spare penge her, så det er nemmere at sende dem hjem!