Nu nærmer ferie og sommer sig, og det ser ud til at mulighederne for at komme ud og rejse er store. Vil du også gerne til udlandet, men ikke vil bruge en formue på det? Bare fordi at man ikke har lyst til at spendere hele sin formue på en ferie, betyder det ikke at man ikke kan komme afsted, eller få en god ferie. Læs med her om gode tips til at gøre ferien lidt billigere.  

Selvom at mange forbinder ferie med luksus og forkælelse, så kan det for mange også være en stor udgift. Ferie skal være for at slappe af, nyde tiden og have det sjovt, og hvis ferien er præget af en masse stress og bekymringer om penge, så forsvinder hele formålet med ferien. Der findes selvfølgelig forskellige måder at få råd til ferie på, og det er helt op til det enkelte individ, hvordan det fungerer bedst. Lån penge gennem eksempelvis Lendo og spar penge på dit lån. Men låner du penge, er det vigtigt at du har sat sig godt ind i konsekvenserne af et lån og overvejer om det virkelig er det bedste for ens økonomi og situation. Lendo kan hjælpe dig godt på vej. 

Gør ferien billig uden at gå på kompromis med hyggen 

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på ’billig’ ferie som stadig er super hyggelig. Et godt råd er at lave mere mad hjemme. Særligt hvis I er i udlandet, kan det være super sjovt, kreativt og spændende at tage en tur til det lokale supermarked og prøve at lave mad med deres lokale ingredienser.  

Undgå turistfælder som koster kassen. Overvej nogle enkelte destinationer I gerne vil opleve og se om man kan bestille biletter hjemmefra som er billigere. Undersøg om der er andre seværdigheder som er mere ”ukendte”, også dermed ofte billigere. Det kan ofte være en oplevelse i sig selv, når man ikke står bag et hegn sammen med hr og fru Danmark og ser på gamle sten.