Kan du godt lide at spille på din computer, og har du en drøm om at komme til at leve af det en dag, eller vil du bare gerne blive bedre end dine kammerater? Så kræver det måske lige en ekstra indsats. Derfor kan du herunder finde 20 gode råd til at blive en bedre gamer. Læs med og vær sikker på, at du under næste spil er meget bedre forberedt og klar til at tage sejren med hjem.

 1. Sørg for at du er godt udhvilet.
 2. Begynd allerede nu at træne din motorik. 
 3. Sørg for at have spist godt inden et stort spil.
 4. Hav dig det rette udstyr. Man kan ikke nå til tops med middelmådigt udstyr. Sørg derfor for at have en ordentlig gamer bærbar, der kan yde optimalt og trække dine spil og grafikken hertil uden problemer.
 5. Hav været på toilettet inden det store spil.
 6. Hav nogle snacks klar ved siden af dig, der kan være med til at give dig den energi, som du kan få behov for under et spil.
 7. Træn, træn, træn.
 8. Sørg for at have den ro, som du har behov for. Hvis du bliver forstyrret, fordi folk bliver ved med at snakke til dig, kan du have svært ved at fokusere på spillet.  
 9. Sæt tid af. Selvom du skal træne meget, skal du også passe på, at det ikke tager overhånd. Selvom du spiller computer, skal du nemlig også have det sjovt ved siden af.
 10. Og pauserne er vigtige. Brug derfor gerne din krop eller dit hoved på andre ting ind i mellem, således du bliver klar til det næste spil.
 11. Prøv forskellige spil, således du finder frem til det, som falder dig mest naturligt at spille.
 12. Afprøv forskellige teknikker og vær på den måde sikker på, at du kender alle de smutveje og gode finter, som der måtte være i spillet.
 13. Bliv inspireret af andre blandt andet ved at se videoer, hvor andre spiller.
 14. Meld dig til diverse konkurrencer, således du kommer til at føle det massive pres, der kan hvile på en i en sådan situation.
 15. Udsæt dine spil, hvis du føler dig dårlig tilpas, således du ikke får en skidt oplevelse med det spil, som du spiller.
 16. Vær i det rette humør. Føler du dig sur, irriteret ked af det eller på anden vis negativ, skal du ikke spille.
 17. Hjælp andre med at få succes. På den måde får du selv bedre styr på dine spilteknikker.
 18. Udarbejd dine egne mål. Sæt dig nogle mål for, hvad du vil opnå, og hvornår det skal være først ud i livet.
 19. Spil på forskellige tider af døgnet, således du også bliver i stand til at gøre det, selvom du er træt, selvom du lige er stået op, eller sågar når du lige er kommet ud af badet.
 20. Hav en gamer mus, der ligger godt i din hånd og giver dig de funktioner, som du har behov for.