20 ting vi kan takke 50 Shades of Grey for

50 shades

6 måneder siden |  0 comments  |  Ferie & Fritid

1.    BDSM er ikke et lige så stort tabu emne mere

2.    Den offentlige debat om seksuelt samtykke

3.    Fremstillingen af at penge er ikke alt
Vi ser hvordan Christian Grey i starten bruger sit gode udseende, og sin luksuriøse livsstil, til at forføre Anastasia. Mange kvinder ville falde for det samme, men det er bestemt ikke alle, der ville acceptere de samme regler som Anastasia gør, selvom det ville betyde, at de ville give afkald på den luksuriøse livsstil.
4.    Erotisk fiktion er blevet mere accepteret

5.    Mere åbne seksuelle dialoger i parforhold

6.    Det er okay at være åben omkring sine seksuelle lyster

7.    Sexlegetøj er blevet mere acceptable
Sexlegetøj har altid være lidt tabu, og at gå ind i en sexbutik kan for mange være lidt pinligt. 50 Shades of Greys massive popularitet har gjort, at folk i dag snakker mere åbent om sexlegetøj. Mange har længe haft en magic wand liggende i skuffen, men nu bliver selv de lidt mere vilde legetøj, som brystklemmer og kyskhedsbælte, også omtalt mere åbent.
8.    Mænd er blevet mere bevidste om deres partner

9.    Nogle stereotyper er sande
Stereotyper bliver ofte set som noget negativt, men det er ikke altid tilfældet. 50 Shades of Grey kaster lys på nogle stereotyper om kvinder, som mange kvinder nok kan genkende sig selv i, for eksempel at kvinder kan lide stærke, magtfulde og rige mænd.
10. Nogle stereotyper er ikke sande
En stereotype om kvinder, der har floreret rundt i samfundet i mange år, er at kvinder generelt bare ikke er så glade for sex. Den kæmpe store fanbase af 50 Shades of Grey viser netop det modsatte af denne stereotype. Kvinder elsker spænding, og det er måske mere kedelig sex, som kvinder ikke er så glade for.
11. Man kan blive succesfuld ved at følge sin passion
Forfatteren af bøgerne, E. L. James, skrev oprindeligt bøgerne som fanfiction til Twilight bøgerne. Det startede altså kun som en sjov hobby, der så senere resulterede i den kæmpe succes 50 Shades of Grey har haft.
12. Det er positivt at eksperimentere i soveværelset
13. Seksuel dominans er ikke negativt eller farligt
Forudsætningen for seksuel dominans er, at den ene partner tænder på at være underdanig, mens den anden tænder på at være dominerede. Hvis begge parter er i overensstemmelse med reglerne, så er seksuel dominans dejligt for begge parter.


14. Sjove biografture med veninderne

15. Forståelse for at kende og respektere sine egne grænser

16. Vi kan skelne fantasi fra virkelighed
Selvom mange kvinder er vilde med Christian Grey, og at bøgerne og filmene har startet mange gode debatter, så ved vi også, at Christian Grey og Anastasia er fiktive personer, der lever i en fantasiverden.


17. Det er en god idé at have en kontrakt i et BDSM forhold

18. Kvinders ofte undertrykte seksuelle lyster er blevet rationaliseret

19. Mænd har ikke patent på seksuelle fantasier

20. Erotisk fiktion er ikke kun vulgært, men kan også være smukt

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Top 20 mest besøgte lande

  • By Top20.dk
  • Date : 8 måneder siden

Vi elsker at rejse, og nu kan Top20.dk vise dig listen over de 20 lande der havde flest turister (i 2011) på baggrund af data fra UNWTO (United Nations World Tourism Organisation). Listen er ikke så overraskende, og mon ikke de fleste danskere kan s...

De 20 bedste strande i verden

  • By Top20.dk
  • Date : 8 måneder siden

Har du allerede planlagt hvor ferien går hen? Hvis ikke så tjek videoen med de 20 bedste strande i verden ud her: (se den på eget ansvar - vi lover at du kommer til at længes væk)

20 ting vi savner fra 90’erne

  • By Top20.dk
  • Date : 5 måneder siden

90’erne var et farverigt årti, hvor elektronisk legetøj, leopardprint og store filmhits så dagens lys. Her finder du 20 ting, som vi savner fra 90’erne. Måske husker du CD-rækken Absolute Music, hvor de største hits fra Danmark og udlandet blev u...