Det er ikke altid, man lige har tid til selv at lave aftensmaden. Og så er der dem, der heller ikke har så meget forstand på, hvordan man bikser et lækkert måltid sammen. Det behøver dog ikke at være en hindring for at spise lækkert. I dag er mulighederne nær uendelige for lækker takeaway, og herunder finder du de 20 bedste retter i vilkårlig rækkefølge.

Nr. 1 – Pizza: Den hurtige

Nogle gange skal det gå hurtigt, og så er pizzaen helt ok. Det behøver ikke at være noget fancy. Pepperonipizzaen nede fra den lokale er helt i orden.

Nr. 2 – Gourmetpizzaen

Men hvis det nu skal være lidt fancy, så er kan pizzaen faktisk stadig gå an. Flere steder rundt omkring dukker der lækre gourmetpizzeriaer op – prøv eventuelt Gorms Pizza.

Nr. 3 – Pasta

Italiensk behøver ikke nødvendigvis at betyde pizza. Et populært tiltag inden for takeaway er lækre pastaretter.

Nr. 4 – Burger: Den hurtige

Den måske mest benyttede takeaway-kæde af dem alle må være McDonald’s. Det er der også en god grund til. Deres klassiske simple burgere sidder nemlig lige i skabet, når det skal gå hurtigt. Nu er det oven i købet muligt, at få sin Big Mac bragt ud lige til døren. Det kan du læse mere om her.

Nr. 5 – Gourmetburgeren

Til dig, der stiller lidt højere krav til din burger, er der selvfølgelig også et kæmpe udvalg af lækre gourmetburgerkæder. Prøv fx Burger Schack.

Nr. 6 – Sushi

Én af de allerstørste hits indenfor takeaway de seneste år er sushi. Få en særlig smagsoplevelse, når du prøver de mange forskellige sushiruller, og nyd den lækre friske fisk.

Nr. 7 – Thailandsk

Det er superlækkert, og passer perfekt til, når man er flere. Bestil flere slags retter og prøv hinandens!

Nr. 8 – Indisk

Det må gerne være lidt stærkt.

Nr. 9 – Kinesisk

Chinaboxen kan man finde utroligt mange steder i større byer, og den lille kasse med nudler, grøntsager og friturestegt kylling eller rejer er da også meget velsmagende.

Nr. 10 – Vietnamesisk

Nr. 11 – Sandwich

Med en velsmurt sandwich kan man ikke gå helt galt i byen.

Nr. 12 – Mexicansk

Mexicansk er et godt bud til dig, der elsker tacos og burritos.

Nr. 13 – Pommes frittes

Nogle gange skal man bare holde det simpelt.

Nr. 14 – Salat

Glem ideen om, at takeaway med nødvendighed er usund junkfood. Flere restauranter tilbyder et stort udvalg af lækre salater. I Wolt-app’en kan du finde masser af lækre salater og få dem bragt lige til døren. Få din gratis rabatkode til Wolt her.

Nr. 15 – Smørrebrød

Takeaway er ikke forbeholdt udenlandsk og eksotisk mad. Traditionelle danske retter som smørrebrød har nemlig fået nyt liv.

Nr. 16 – Fish n’ Chips

Endnu en tidsløs klassiker. Denne gang fra Storbritannien. Fish n’ Chips er lige netop perfekt snasket og lækker til en god fredag aften.

Nr. 17 – Nachos

En lækker omgang snasket nachos bombarderet med ost og med guacamole til egner sig perfekt som tømmermandskur.

Nr. 18 – Steak

En lækker steak er ikke kun noget, man spiser inde på en restaurant.

Nr. 19 – Wok

Nr. 20 – Det vegetariske alternativ

Det er lettere end aldrig før at hoppe med på vegetarbølgen. Prøv en af de mange vegetariske alternativer – fx en burger med plantebøf.