Vil du gerne have en lettere hverdag, hvor du ikke bruger så lang tid på at lave praktiske opgaver? Så finder du her en top-20 over de 20 opfindelser, der kan gøre din hverdag nemmere.

En opvaskemaskine og en tørretumbler

Er du træt af at tage opvasken i hånden og bruger rigtig lang tid på det? Så vil en opvaskemaskine ikke blot spare dig for en masse kræfter, men den vil også spare dig for masser af tid. Desuden er det lækkert ikke at skulle have beskidte tallerkner stående på køkkenbordet hver dag.

Bor du i en lille lejlighed og tager et tørrestativ alt din plads, når du skal tørre tøj? Så kan en tørretumbler tørre dit tøj for dig på ingen tid. Den kan også sørge for, at du kan have rent og tørt tøj på ingen tid, så hvis du står og skal bruge noget tøj, eller hvis du har spildt noget, så kan du have dit tøj rent og tørt virkelig hurtigt.

En ledningsfri støvsuger og en trådløs højtaler

Er du træt af, at det tager lang tid at finde din støvsuger frem, samle den og rulle ledningen ud? Så er en ledningsfri støvsuger perfekt til dig. Den giver dig mulighed for at støvsuge på ingen tid.

Trådløse ting bliver mere og mere populære, og en trådløs højtaler kan give dig mulighed for at høre musik, lige meget hvor du er.

En fjernbetjening og en virtuel assistent

Kan du forestille dig at rejse dig op, hver gang du skal skifte kanal? En fjernbetjening gør virkelig livet lettere.

Hvis du ikke engang gider at bevæge dine fingre, så er en virtuel assistent sagen. Så kan du sige, hvad du gerne vil have, og så gør din assistent det for dig.

En røremaskine og en blender

Elsker du at bage, men vil du ikke bruge tid på at stå og ælte? Så er en røremaskine lige sagen for dig.

En blender kan sørge for, at du kan få lækre smoothies på ingen tid kun ved at trykke på én knap.

En smartphone og en bærbar computer

Alles verden er blevet ændret med smartphones og bærbare. Du har nu mulighed for at shoppe, arbejde, bestille mad og snakke med mennesker rundt omkring i hverdagen, lige meget hvor du befinder dig. Det gør da kun hverdagen lettere.

10 opfindelser du lever med, men ikke kan leve uden

Der kommer mere og mere teknologi, som gør vores hverdag nemmere, uden vi bemærker det. Tag for eksempel: bilen, bussen, toget, scan selv i supermarkedet, internettet, GPS, køleskabet, fryseren, ovnen og ikke mindst skyen, hvor alle billeder og videoer kan blive opbevaret.

Det er så simpelt, men det er ikke noget, der altid har været der. Selvom det er en del af hverdagen, så har det været en ny opfindelse, og der kommer flere og flere nye opfindelser for hvert år. Gad vide, hvordan denne liste vil se ud om bare ti år, hvor der er mange flere opfindelser.