20 indretningstips du vil elske

indretningstips

4 måneder siden |  0 comments  |  Ferie & Fritid

Søger du ny inspiration til indretningen? Så får du her 20 nemme og gode tips.

Skohylde

Slut med at vælte over skoene på vej ind ad fordøren, med en skohylde har du altid styr på fodtøjet, på en smart måde.

Vægtæppe


Fantastisk til lyddæmpning, og kan fås i et utal af forskellige farver og designs til ethvert rum.

Bonsai træer


Bonsai træer giver ethvert hjem et mere klassisk og sofistikeret look. Udover dette, er pasning af bonsai en afslappende hobby.

Retro møbler


Ind med alt det gamle og nostalgiske. Retro møbler kan give huset en fantastisk atmosfære.

Hattehylder


Slut med rod og kaos – med en flot hattehylde har du et sted at hænge dit overtøj, hvor det samtidigt er muligt at have kasser med diverse genstande stående: Yderst praktisk.

Fåreskindstæpper


Fåreskindstæpper kan anvendes på sengen, i sofaen eller som rygstykke til kontorstolen. Fåreskind giver ethvert rum et mere rustikt look, og varmer lænden utroligt godt.

Plakater
Plakater er ofte langt billigere end malerier, og kan derfor skiftes ud løbende efterhånden som man skifter interesse, eller ønsker at give hvert enkelt rum et nyt look.

LED-kæder


En velplaceret LED-lyskæde kan forandre et rum fuldkomment, når først mørket falder på. Brug LED til at oplyse skabe, døre og vindueskamme, og oplev selv forskellen.

Pude-hjørne


Med et pudehjørne skaber man en hyggekrog i stuen der lægger op til afslapning og nydelse.

Sisal tæppe


Et Sisal tæpper har et flot og naturligt udseende og egner sig perfekt til entreer.

Vægklistermærker


Vægklistermærker er en herlig og sjov måde at pynte børneværelser, uanset barnets alder.

Whiteboards


Et whiteboard i køkkenet eller stuen er ikke blot praktisk til at skrive beskeder til andre familiemedlemmer, men giver mulighed for at skrive huskelister og datoer ned et sted hvor alle kan se dem.

Brugte kogebøger


Føler du nogensinde du mangler pynt til køkkenet? Brugte kogebøger med flotte ryg-illustrationer pynter utroligt i et køkken når de står samlet.

Malerstier


En gammel stige kan hurtigt få nyt liv som hylder i stuen, hvor alt lige fra planter, fotos og kaffekopper kan stå.

Falsk akvarie


Akvarier er en af de ting alle ønsker at have, men ingen har tid til at passe: Du kan dog snyde lidt og inkorporer et gammelt TV i et eksisterende reolsystem, og sætte denne til at afspille en af de mange ”akvarie film” der kan købes online.

Planter


Hvis alt andet fejle kan et hjem altid blive frisket op med nye planter.

Glaskrukker


Glaskrukker er smukke i sig selv, men kan fyldes med alt man kunne ønske sig alt efter årstiden, og placeres rundt omkring i hjemmet.

Sofabetræk


Det er måske lidt gammeldags at komme et betræk henover sofaen, men med denne løsning kan man skifte sofaens stil ofte, uden at behøve købe nye stuemøbler.

Integreret tablet-holder


Det er måske for dyrt at købe et fjernsyn til badeværelset, men en tabletholder skruet i væggen gør det muligt at kunne hænge en tablet op og se Netflix.

Lava-lamper


Lava-lampen giver en flot, dæmpet belysning og har en afslappende effekt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Top 20 mest besøgte lande

  • By Top20.dk
  • Date : 8 måneder siden

Vi elsker at rejse, og nu kan Top20.dk vise dig listen over de 20 lande der havde flest turister (i 2011) på baggrund af data fra UNWTO (United Nations World Tourism Organisation). Listen er ikke så overraskende, og mon ikke de fleste danskere kan s...

Top 20 rengøringstips (for de dovne)

  • By Top20.dk
  • Date : 8 måneder siden

Her på Top20.dk elsker vi følelsen af et rent, lækkert hjem. Men rent faktisk at gøre rent og rydde op - not so much. Heldigvis har vi fundet den her video fra 5-Minute Crafts med 20 gode rengøringstips for de dovne. Lige noget for os - og I skal...

20 tips til bedre søvn

  • By Top20.dk
  • Date : 5 måneder siden

Sunde søvnvaner kan gøre en stor forskel for din livskvalitet. Her finder du 20 gode tips til hvordan du får en bedre nats søvn. Undgå blåt lys inden sengetid Sluk fjernsyn, computere og andre blå lyskilder en time før du går i seng. Lyset fra en...