20 indretningstips du vil elske

indretningstips

6 måneder siden |  0 comments  |  Ferie & Fritid

Søger du ny inspiration til indretningen? Så får du her 20 nemme og gode tips.

Skohylde

Slut med at vælte over skoene på vej ind ad fordøren, med en skohylde har du altid styr på fodtøjet, på en smart måde.

Vægtæppe


Fantastisk til lyddæmpning, og kan fås i et utal af forskellige farver og designs til ethvert rum.

Bonsai træer


Bonsai træer giver ethvert hjem et mere klassisk og sofistikeret look. Udover dette, er pasning af bonsai en afslappende hobby.

Retro møbler


Ind med alt det gamle og nostalgiske. Retro møbler kan give huset en fantastisk atmosfære.

Hattehylder


Slut med rod og kaos – med en flot hattehylde har du et sted at hænge dit overtøj, hvor det samtidigt er muligt at have kasser med diverse genstande stående: Yderst praktisk.

Fåreskindstæpper


Fåreskindstæpper kan anvendes på sengen, i sofaen eller som rygstykke til kontorstolen. Fåreskind giver ethvert rum et mere rustikt look, og varmer lænden utroligt godt.

Plakater
Plakater er ofte langt billigere end malerier, og kan derfor skiftes ud løbende efterhånden som man skifter interesse, eller ønsker at give hvert enkelt rum et nyt look.

LED-kæder


En velplaceret LED-lyskæde kan forandre et rum fuldkomment, når først mørket falder på. Brug LED til at oplyse skabe, døre og vindueskamme, og oplev selv forskellen.

Pude-hjørne


Med et pudehjørne skaber man en hyggekrog i stuen der lægger op til afslapning og nydelse.

Sisal tæppe


Et Sisal tæpper har et flot og naturligt udseende og egner sig perfekt til entreer.

Vægklistermærker


Vægklistermærker er en herlig og sjov måde at pynte børneværelser, uanset barnets alder.

Whiteboards


Et whiteboard i køkkenet eller stuen er ikke blot praktisk til at skrive beskeder til andre familiemedlemmer, men giver mulighed for at skrive huskelister og datoer ned et sted hvor alle kan se dem.

Brugte kogebøger


Føler du nogensinde du mangler pynt til køkkenet? Brugte kogebøger med flotte ryg-illustrationer pynter utroligt i et køkken når de står samlet.

Malerstier


En gammel stige kan hurtigt få nyt liv som hylder i stuen, hvor alt lige fra planter, fotos og kaffekopper kan stå.

Falsk akvarie


Akvarier er en af de ting alle ønsker at have, men ingen har tid til at passe: Du kan dog snyde lidt og inkorporer et gammelt TV i et eksisterende reolsystem, og sætte denne til at afspille en af de mange ”akvarie film” der kan købes online.

Planter


Hvis alt andet fejle kan et hjem altid blive frisket op med nye planter.

Glaskrukker


Glaskrukker er smukke i sig selv, men kan fyldes med alt man kunne ønske sig alt efter årstiden, og placeres rundt omkring i hjemmet.

Sofabetræk


Det er måske lidt gammeldags at komme et betræk henover sofaen, men med denne løsning kan man skifte sofaens stil ofte, uden at behøve købe nye stuemøbler.

Integreret tablet-holder


Det er måske for dyrt at købe et fjernsyn til badeværelset, men en tabletholder skruet i væggen gør det muligt at kunne hænge en tablet op og se Netflix.

Lava-lamper


Lava-lampen giver en flot, dæmpet belysning og har en afslappende effekt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

20 ting vi savner fra 90’erne

  • By Top20.dk
  • Date : 7 måneder siden

90’erne var et farverigt årti, hvor elektronisk legetøj, leopardprint og store filmhits så dagens lys. Her finder du 20 ting, som vi savner fra 90’erne. Måske husker du CD-rækken Absolute Music, hvor de største hits fra Danmark og udlandet blev u...

20 tips til bedre søvn

  • By Top20.dk
  • Date : 7 måneder siden

Sunde søvnvaner kan gøre en stor forskel for din livskvalitet. Her finder du 20 gode tips til hvordan du får en bedre nats søvn. Undgå blåt lys inden sengetid Sluk fjernsyn, computere og andre blå lyskilder en time før du går i seng. Lyset fra en...

20 ting vi kan takke 50 Shades of Grey for

  • By Top20.dk
  • Date : 8 måneder siden

1.    BDSM er ikke et lige så stort tabu emne mere 2.    Den offentlige debat om seksuelt samtykke 3.    Fremstillingen af at penge er ikke alt Vi ser hvordan Christian Grey i starten bruger sit gode udseende, og sin luksuriøse livsstil,...