Sød mindebog

Den klassiske og søde mindebog. I denne bog kan forældrene nedskrive minder og gemme fotos af memorable øjeblikke fra deres barns første år.

Halskæder med kors (sølv)

Endnu en klassiker der aldrig går af mode.

Den klassiske sparebøsse

Traditionelt var denne gave en lille sparegris i sølv, men efterhånden som dåbsgaver af denne art blev mere populær, antog de mange forskellige former.

En uro

Uroer er søde, flotte og en af de gaver man som forældre aldrig kan få for mange af.

Gavekort

Med alle de ting forældrene vil komme til at købe de næste par år efterhånden som barnet vokser, vil et gavekort til den nærmeste babytøjsbutik garanteret være velkomment.

Legetøj

Du kan få et utal af forskellige gaver til børn der kan følge den lille baby fra den spæde start, til de vildere tumlingeår. Bamser er ofte yderst populære.

Sansegynge

En sansegynge er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem med en lille baby. En sansegynge er med til at aktiverer barnets sanser, og giver forældrene et samlingspunkt i stuen.

Tøj

For mange er halvdelen af glæden ved at kende nogen der lige har fået barn, muligheden for endelig at kunne kaste penge efter alle de nuttede små dragter man ser ude i butikkerne.

Bordflag i sølv/guld

En meget nostalgisk dansk dåbsgave, der er både sød og praktisk. Dåbsflaget er et traditionelt bordflag med forsølvet flagstang, der kan følge barnet hele livet igennem.

Min første bog

Selvom der går et stykke tid før barnet kan læse, giver højtlæsning allerede i en tidlig alder forældre og barn mulighed for at skabe en hyggelig og tryg aftenrutine.

Vægklistermærker

Vægklistermærker er en herlig og sjov måde at pynte børneværelset, der ikke skader væggene, og nemt kan skiftet ud. De fås desuden i et stort udvalg af former, figurer og farver.

Babysengetøj

Babysengetøj af god kvalitet, gerne i økologiske bomuld, er en sikker vinder som dåbsgave. Sengetøj kan man aldrig have for meget af.

Kogebog til babyer

Til de forældre der gerne kokkerere, kan en kogebog med madopskrifter til spædbørn være perfekt.

Spaophold

Det er hårdt at være nybagte forældre, og derfor kan et gavekort til et spaophold være en kærkommen gave.

Kay Bojesen figurer

En dåbsdag er en memorabel begivenhed, og en almen gave ved sådanne mindeværdige livshændelser er en af de mange smukke Kay Bojesen figurer.

Træer og planter

Til de sentimentale er en plante eller et lille træ den perfekte dåbsgave. Når barnet bliver ældre, vil det være sjovt at kunne fortælle andre at planten er lige så gammel som dem selv.

Baby-bæresele

En baby-bæresele giver forældrene mulighed for at bære deres barn på en måde der aflaster kroppen og som samtidigt skaber nærkontakt.

Gavekort til fotograf

Med et gavekort til en professionel fotograf, giver du de stolte forældre en mulighed for at få taget nogle flotte professionelle billeder som de kan værdsætte og gemme.

Pengegaver

Nogle gange er de simpleste gaver de bedste. Pengegaver kan ”peppes lidt op” ved at pakke dem ind på kreative måder.

Opsparing

Er pengegaver til forældrene ikke lige stilen, kan en pengegave også sættes på en konto, hvor de senere kan indløses af barnet selv.