20 Gode ideer til dåbsgaver

dåbsgaver

7 måneder siden |  0 comments  |  Shopping & Mode

Sød mindebog


Den klassiske og søde mindebog. I denne bog kan forældrene nedskrive minder og gemme fotos af memorable øjeblikke fra deres barns første år.

Halskæder med kors (sølv)


Endnu en klassiker der aldrig går af mode.

Den klassiske sparebøsse


Traditionelt var denne gave en lille sparegris i sølv, men efterhånden som dåbsgaver af denne art blev mere populær, antog de mange forskellige former.

En uro


Uroer er søde, flotte og en af de gaver man som forældre aldrig kan få for mange af.

Gavekort


Med alle de ting forældrene vil komme til at købe de næste par år efterhånden som barnet vokser, vil et gavekort til den nærmeste babytøjsbutik garanteret være velkomment.

Legetøj


Du kan få et utal af forskellige gaver til børn der kan følge den lille baby fra den spæde start, til de vildere tumlingeår. Bamser er ofte yderst populære.

Sansegynge


En sansegynge er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem med en lille baby. En sansegynge er med til at aktiverer barnets sanser, og giver forældrene et samlingspunkt i stuen.

Tøj


For mange er halvdelen af glæden ved at kende nogen der lige har fået barn, muligheden for endelig at kunne kaste penge efter alle de nuttede små dragter man ser ude i butikkerne.

Bordflag i sølv/guld


En meget nostalgisk dansk dåbsgave, der er både sød og praktisk. Dåbsflaget er et traditionelt bordflag med forsølvet flagstang, der kan følge barnet hele livet igennem.

Min første bog


Selvom der går et stykke tid før barnet kan læse, giver højtlæsning allerede i en tidlig alder forældre og barn mulighed for at skabe en hyggelig og tryg aftenrutine.

Vægklistermærker


Vægklistermærker er en herlig og sjov måde at pynte børneværelset, der ikke skader væggene, og nemt kan skiftet ud. De fås desuden i et stort udvalg af former, figurer og farver.

Babysengetøj


Babysengetøj af god kvalitet, gerne i økologiske bomuld, er en sikker vinder som dåbsgave. Sengetøj kan man aldrig have for meget af.

Kogebog til babyer


Til de forældre der gerne kokkerere, kan en kogebog med madopskrifter til spædbørn være perfekt.

Spaophold


Det er hårdt at være nybagte forældre, og derfor kan et gavekort til et spaophold være en kærkommen gave.

Kay Bojesen figurer


En dåbsdag er en memorabel begivenhed, og en almen gave ved sådanne mindeværdige livshændelser er en af de mange smukke Kay Bojesen figurer.

Træer og planter


Til de sentimentale er en plante eller et lille træ den perfekte dåbsgave. Når barnet bliver ældre, vil det være sjovt at kunne fortælle andre at planten er lige så gammel som dem selv.

Baby-bæresele


En baby-bæresele giver forældrene mulighed for at bære deres barn på en måde der aflaster kroppen og som samtidigt skaber nærkontakt.

Gavekort til fotograf


Med et gavekort til en professionel fotograf, giver du de stolte forældre en mulighed for at få taget nogle flotte professionelle billeder som de kan værdsætte og gemme.

Pengegaver


Nogle gange er de simpleste gaver de bedste. Pengegaver kan ”peppes lidt op” ved at pakke dem ind på kreative måder.

Opsparing


Er pengegaver til forældrene ikke lige stilen, kan en pengegave også sættes på en konto, hvor de senere kan indløses af barnet selv.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

20 modebrands vi ikke kunne leve uden

  • By Top20.dk
  • Date : 6 måneder siden

Mode er en af de ting, som får verden til at dreje rundt. Vi mennesker elsker det æstetiske og det smukke, og dette er vi blandt andet med til at skabe gennem design og de ting, som vi klæder os i. Derfor er modebrands meget mere end bare tøjmærker,...

20 tips til mere selvtillid

  • By Top20.dk
  • Date : 9 måneder siden

Selvtillid er noget rigtig mange af os, i hvert fald i givne situationer, godt kunne tænke os at have mere af. Som ordet i sig selv så fint udtrykker, så handler det om at have tiltro til sig selv. At tro på og føle sig sikker på, at man er god nok,...

20 Modetrends i 2018 du SKAL kende til (video)

  • By Top20.dk
  • Date : 10 måneder siden

Nyt år, nye modetrends. 2018 er skudt i gang, og hvis du vil være med på noderne skal du sørge for at fange trenden inden den starter. Derfor har vi fundet denne video med 20 modetrends vi kommer til at se i 2018. Find den / dem der passer til...